Sakit bawah perut

Ibu ibu sekalian , saya baru 20 minggu mau tanya bawah perut sakit , menekan nekan macam tu , normal ya ? Anak ke-4 Tpi baru rasa begini -

Sakit bawah perut
1 Balas

sama la kita. kejap2 sakit lagi2 time dah dduk nak bangun, nak bongkok amik brg kt lantai ke, apa ke. sy ad tanya nurse kk dia bgtw normal sbb baby nak membesar, rahim kita akan mengembang lagi utk tampung baby so kdg2 otot rahim jadi tegang waktu kita nk buat apa2 pergerakan. tapi klu rasa risau sbb sakit lain mcm, better ke hospital tanya.