Spotting Dan tisu darah nampak

Hi ibu- ibu, saya nak tanya. Spotting atau nampak macam blood tissues kat seluar awal pregnancy ( 1bulan lebih) normal ke ?? Saya risau 😞

1 Balas

Ada kata normal ada kata tak. Tapi bagi saya tak normal sebab saya pernah gugur 2 kali and antara petanda nak gugur tu spotting and lama lama fresh blood keluar. Better pergi emergency atau klinik untuk doctor diagnose secepat mungkin. Apapun saya doakan semoga kandungan awak baik baik je InsyaAllah, mommy kena kuat ok 💪🏻

2y ago

terima kasih sis ♥️