Hi, nak tanya je

Hi ibu ibu. Saya nak tanya pada minggu/bulan ke berapa ibu hamil boleh makan hati dan kerang ya? Baru baru ni hb low saya drop 13.4 ke 9.4. Misi suruh makan ubat kapsul merah tambah darah tu. Selain consume ubat tu boleh tak nak makan hati dan kerang? Sekarang saya pregnant 11minggu. TQ ibu ibu semua. #ingintahu #bantusharing

Hi, nak tanya je
3 Balas

Boleh aje.... ubt kne mkn jgk.... sampingan lain pn kne mkn mcm bayam, hati ayam, buah jambu batu.... sy pn bru je amik zincofer sbb hb dah drop.

3y ago

Boleh je.... xjd masalah nk bende tu...

nak tanya kenapa sy bila ambik ubat ni kepala sakit

Makan iberet pn ok sis.. kalau sy la

3y ago

Ade je sis