Baby dan mimpi

Hi ibu-ibu, saya nak tanya, normal ke kalau anak terkejut dari tido dia merangkak ke belakang? Anak saya baru baik dari demam, dia jadi kerap terkejut masa tido, and dia akan nangis and merangkak kebelakang. Seram pulak saya dibuatnya#firstmom #bantusharing

2 Balas

normal. mungkin tgh developmental change jadi masa tidur pun dia akan praktis benda yg dia baru belajar. masa berjaga kena bagi anak praktis bergerak banyak jadi dalam tidur akan kurang buat camtu. banyakkan buat pembacaan tentang perkembangan baby

Tumbesaran nya tu..