hb drop time 15 weeks

hi ibu ibu saya nak tanya ada pernah tak ibu ibu time 2nd follow up utk 15 weeks hb dah drop. mcm saya hb dah 10.8 tadi pagi check monthly. bulan lepas 11.5 first check up. sedihnya sayaa. saya memang tak ada alahan dari awal. cuma selera makan baru nak semakin ok sekarang tapi hb dah drop. ada ke ibu ibu yang sama mcm saya? saya risau sebab saya ingat saya dah makan banyak. rupanya hb drop pula #firstmom #firstbaby #ingintahu

3 Balas

Sy alahan teruk tapi hb maintain, paling tinggi pernah dpt 14.8 😅 sy consistent mkn jambu batu, daging, kerang, sayur sayur & sy tak mkn ubat tambah darah tu, sbb lagi buat sy muntah teruk so sy ganti dgn mknan camtu. Alhamdulillah.

1y ago

bestnyee baca hb org tinggi2😭😭 ok saya pun nak makan jambu batu banyk2