Baby 3 bulan

Ibu ibu nk tya ni kenapa naik merah merah ruam ya#firstbaby #firstmom #pleasehelp

Baby 3 bulan
4 Balas

Ruam panas awak. Elakkan pakai baju yang tebal untuk baby. Kalau baby berpeluh bagi mandi atau tukar baju yang lain. Pastikan suhu dalam rumah tak terlalu panas

pkai baju lubang2,stop skjp sapu minyak kt baby tp gantikan sapu sebamed baby cream.baby sy ruam panas sapu sebamed tu sehari dh hilang merah2

Ruam panas sis pakai lotion snowwhite elok sis try laa utk baby beli kt tiktok semua bagi review bagus2

Oh ruam panas biasa la kak momy risau saya tq tau