Dugro fruit & veg

hi ibu ibu , nk tnya , siapa bagi anak dia susu dugro fruit &veg tu ? ok tak ? anak sembelit tak? sebelum ni anak minum fernleaf tapi sembelit terok . lectogrow pun sembelit , dutch lady anak tanak langsung minum . btw anak dh setahun 7bulan

1 Balas

kena make sure ank sembelit sbb susu or pemakanan? anak sembelit elakkan "brat". banana, rice, apple, toast. fokus pada buah mcm prune, pic, papaya, plum, pair. kismis, kurma, ceri pon ok gak.