Hospital Sg Buloh

Hello ibu ibu, just nak tanya yang pernah bersalin di hospital sg buloh biasanya dekat labour room barang baby apa je yang nurse akan minta atau yang perlu dibawa ? Takut terbawa barang yang tak penting pula. Tq ibu ibu semua 😊😊

2 Balas

ipar sy baru2 ni bersalin dekat HTAR katanya masuk labour room misi cuma minta pampers je.. baju dan barut pakai hospital punya.. masa discharge nanti baru pakai kita punya sendiri.. kalau kt sg.buloh xpasti lah cmne.. rase lebih kurang je..

sy xpasti dkt hospital sg buloh mcm mane tp biasanya barang yg basic, baju baby,pampers,bedung,pad dan disposable panties..cukup ni saja utk gh..