Mandi wajib nifas

Ibu ibu nak tanya sama ke mandi nifas dengan mandi period ye ? Lagi satu bila ye period datang semula lepas darah nifas habis ?#seriusnanya #firstmom #pleasehelp

1 Balas

period ni ikut bdn sis. x sama semua org. sye sepanjang lps bersalin, period 2kali je. lps tu mmg x period. nak2 lagi kalau u bf baby. lagi lmbt akn period. sama jugak if u ade amek perancang, possiblity utk x period tu ade. mandi wajib nifas dgn period sama je. beza tang niat je. boleh google niat nya nnti.