susu kambing

Ibu-ibu, nak tanya pendapat, susu kambing mana yang bagus xde added sugar, dan harga pun berbaloi untuk diconsume? Susu segar kambing atau susu bancuh?

5 Balas

saya amal susu lazz kurma. saya mnum dr ttc anak first teruskan smpai mengandung pantang bf smpai mengandung yg ke 2 ni.. alhamdulillah. xde masalah gula tinggi walaupun saya jenis bmi tinggi.

Saya minum susu kambing wildan.. Susu ni xde added sugar.. Sgt sesuai dgn saya yg ada gdm masa preggy aritu..

sy mnim higot dr start prnent smpau skg 29w da...hrga bwh rm20 je tuk 15 pack

Kalau saya, saya minum yg susu bancuh

susu hi goat ok sis