Rambut Gugur

Hi ibu-ibu. Nak tanya, ada tak diantara ibu2 yang mengalami rambut gugur selepas bersalin? Skrg anak saya dah 9 bulan tapi rambut gugur still teruk. Boleh suggest syampu yang sesuai? Atau vitamin yang bagus. Tq

1 Balas

Sy ank dh nk 3 tahun pun rambut gugur lg🥹.. dri tebal jd nipis je rambut. Tp bru2 ni sy cuba shampoo keratin smooth & conditioner treesemme, so far okay sikit. Kurang dh gugur rambut. Kalau tak penuh dekat lubang bilik air lepas mndi..