Tolong first time mom

Hi ibu ibu dan bakal ibu, saya dah 22weeks tapi tiba2 keluar darah bukan spotting macam darah period yang cair mengalir waktu buang air kecil, normal ke ye tolong bagitahu dekat komen please thankyou.

2 Balas

Can be normal can be not normal. Tapi kena pergi hospital sebab nurse dah cakap kalau ada any pendarahan kena terus pi hospital. Sy 2 kali pi hospital sebab bleeding. First macam awak darah cair mengalir bukan macam darah period. Second time spotting je. Tapi Dr cakap takde apa masalah. Don't worry Dr takkan marah even kalau tak ada masalah dengan kandungan awak. It's better to be safe than sorry.

Tak normal awak. Kena pergi hospital.