Keluar darah semasa buang air besar

Normal kah keluar darah semasa meneran buang air besar.. rasanya buasir saya datang balik. sekarang first trim..just jaga makan atau wajib jumpa Dr ..please ibu² tolong saya 2nd pregnant..buasir sya dapat semasa dalam pantang anak first#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

2 Balas

Normal je klu mmg ad history buasir tu, sbb i 8 weeks prgnnt, and mmg ad buasir, stiap kali mmbuang wlaupun najis tak keras still ad drh kluar ikut dubur tu.. then dr kata okay je, kne bnykkn mkn mknn sihat… klu nk mkn ubat buasir, better refer dr dulu.mlainkn klu bleeding wktu membuang tu ikut lubg faraj tu, tu xnormal

x normal