Susu Hamil

Ibu ibu dah ad yg start minum susu ke?? Brand apa.

59 Balas

Anmum tanpa gula tambahan. Klo sis tk suka susu beli anmum coklet tanpa gula tambahan.

Saya minum susu segar farm fresh je dulu. Susu tepung suam-suam tu loya plak. hehe

Susu nespray fullcream je. Kurang gula & yg pnting ada kalsium 😁

Saya minum susu HL original.. bagus dia punya ingredient.

Dri mula prgnt.. Trus minum anmum.. Skg xminum sda😂

Susu anmum, frisomum, everyday & apa2 jenis susu 😂😂

5y ago

Sedap.. Sy lebih prefer frisomum sbb kurang manis & tak blemak sgt mcm anmum.. Cubalah sis 😊

Sy minum susu farm fresh kurma.. X pown susu coklat HL..

5y ago

Okla tu.. Leh minum gak.. Sy susu ibu2 tu xleh minum.. Byk dpt sample free aritu.. Tp xleh minum.. 😅😅

Dutch lady full cream dgn susu kambing fresh

sy minum susu kambing Lazz... ori n kurma...

Farm fresh je. Tak de gula then sedap.