Susu mengandung

IBU IBU AMALKAN SUSU APE MASA MENGANDUNG NIE 🥹SUSU APE YANG BAGUS?

4 Balas

Sy dr anak first sampai pregnant skang minum Wildan Mama. Tak manis, tak hamis dan buat badan rasa bertenaga. Dah beranK pun kadang2 masih minum. 😘

saya baru try susu promama. mlm tadi try separuh sukatan dia. alhamdulillah pagi ni rasa ok. baru sekali minum. x tau la

saya minum anmum first trimester. second & third trimester saya minum similac

Calla milk pun bagus sebab jenis susu kambing