Telinga baby besar sebelah

Hi ibu ibu. Ada tak yg sama mcm anak saya telinga besar sebelah. Masa pantang dia suka tido belah kanan je. Dh pusingkan kepala pun still dia lagi selesa kanan. Sekarang dh 5 bulan ketara sgt besar tu. Saya sedih, down bila ada yg tegur telinga anak saya, tahu tak mcm mana nk rawat telinga ank saya. Ada rawatan tak? Perlu ke saya jumpa pakar? 🥺 Bantu saya ibu ibu.

Telinga baby besar sebelah
1 Balas

Nti masa checkup cuba inform nurse . Nurse akan refer doc untuk advise .