Anak susah makan

Ibu ibu ada tak anak yang tumbuh gigi lepas tu tak selera nak makan ? Anak 9m. Dah try bagi mcm² tapi setiap kali nak suap je dia tutup mulut rapat² . Yang dia nak makan ice cream dgn timun je 😅😅😅 . Ade tak tips nak bagi anak berselera balik ?????#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #firstmom #firstbaby

1 Balas

Mungkin Puan boleh cuba baby makan guna feeder. Sebab baby tak selesa gusikan. Ini salah satu cara yang saya guna untuk anak saya. Harap membantu