Masih belum ada tanda

Hi ibu harini sudah 38w 4d masih belum ada tanda.. tapi perut rasa berat sgt kebawah.. contraction belum ada lagi.. ada yg sama? ☺️ #firstmom #firstbaby

7 Balas

Saya 38w5d tapi tak ada tanda apa2 lagi..bby masih selesa dok dlam perut main tendang2.. Boleh ke pergi hosp, saja2 nk cek laluan..kena marah tak nanti... Hmm.. Xlarat dah nak bawak perut..

7mo ago

Sya ckp ada contraction, lepas dia tnya.. Awk yakin ke tu contraction... Sya ckp.. Sya yakin.. Last dia cek laluan, baru buka 2cm.. Tpi time cek tu.. Contraction xde pun..