Sembilit dan berak cirit

Ibu baru hamil alami ni jugak tak?

1 Balas

saya 6w3d. dalam 2 3 hari ni ada cirit birit dan kentut kentut. bila saya tengok balik, rupanya sebab saya ada minum susu Anmum Materna. ada one day saya terlupa nak minum, tak berak berak yang dahsyat pula. so, kena check balik makanan dan minuman apa yang awak consume. sebab kadang-kadang perubahan diet pun boleh jadi punca.

9mo ago

Eh sama saya minum susu tu. Dr dah suruh saya stop and susu tu buat berat badan daya naik mendadak.