37 minggu 5 hari

Ibu ada sesiap tahu cara nak cepatkan bersalin saya dah 37 hari 5 hari , sakit senggugut dan belakang je , keputihan ada dari 34 minggu tanda lain tak ada lagi . Saya takut overdue , doctor kata kepala kat bawa tapi belum masuk panggul. Macam mana cara ye?? Tq

4 Balas

rileks lah puan jangan stress , nikmati perjalanan pregnant dengan tenang .. kalau puan stress baby pun akan stress juga ..

Jalan banyak2. At least 30min sehari. Exercise atas birthball boleh tengok di YouTube. Semoga dipermudahkan urusan.

nanti 38 weeks baby akn masuk laluan. jgn risau.

samala kita sis,