Pregnancy in third trimester

ibu 30 weeks and above makan ubat tambah darah time puasa bila yaa? and baby tak gerak dalam berapa jam yaa kena makan terus? thank you #firstbaby

1 Balas

Sy mkn ubt lps terawih / 2 jam lps heavy meal. Bby x gerak tu depends. Sbb 30w keatas sy notice dia bnyk tidur. So kne cuba kejut dlu, klu sy dlm range 3 jam mcmtu.

2y ago

Gerak slow tak apa, janji kita ada rasa. Sama lah, time nk tidur la dia buat gymnastics bpusing2 smpai senak & tak jd tidur 😂