Need someone to talk to be friend

Hi i tgh pregnant 35 weeks, but i stay at rumah mentua smpai bersalin sampai i sambung belajar, i rindu my family too much, i rindu adik ii i yg masih kecik n perlukan kakak dorg, i anak sulung, i kahwin muda n kahwin sbb paksa, I sayang kan husb i tpi i rse lonely sngt, kdg husb i tknk layan i sbb die sakit n bile balik keje die slalu tido main fon main game with hsi friends, i nak berkawan tpi die tkkasi, i need someone to talk before i deliver, i nak ada kawan yang bole keluar go out sama ii kt taman ke, tpi husb i slalu busy keje, kdg die ada jr masa tpi die mlas bawak i kluar sbb die kata i beratt , huh, so tkde spe nk jadi kawan i ke, i duduk kepong , kl, so spe ii mummies yg ada duduk dkat ngan i bole la kita go out together or borak online ke about pregnancy n baby, btw i first mom, i tkde knowledge sgt about the baby#ingintahu #firstmom #firstmom thank youuu

22 Balas

nanti bby dah keluar takkan bosan dah sis 🤣 sy mcm Tu la.. belum keluar bosan, g mall , beli barang basah,jalan Sana sini kalau time suami kerja sy drive sorg jalan sorg.. bila dah keluar kecik ni , masa terisi kt dia je 🤣🤣 dulu penakut hantu.. skrg dah takde.. takde masa nk takut2 Sbb aktiviti 100% berubah busy bila dah Ada anak ni.. main dgn dia smua Tu . ni dah setahun 6 Alhamdulillah. kalau nak kawan boleh je.. luang masa time bosan2, bertukar pendapat 😆😆

jgn stress2...sy plk msa preg mls nk jln kluar mls jmpa org2 mls nk bsembng..bsembng pn dgn lakii je..laki sy pn kdng xlayan jgk msa kta smngt nk bcrita tpi sy bwt tk kesah je sbb sy pm tngh nk tenng2 .buka hp cht kol msuk mls nk lyn bnyk tngo drama2 je buat hiburn sikit slain tu sy sbukkn diri bwt apa sy suka hias2 rmh bersih2 oder brng shopee dan bnyk tdr..pembawaan kut.lps bsalin bru ok blik

Masa preggy 1st sy selalu minta izin suami balik kg sendiri...sbb dia pun busy urus arwah ayah dia... Dia bg... Alhamdulillah... Klu kg sis jauh... Selalu buat video call sis dgn family sis... Inn shaa Allah happy... Jgn menyendiri... 🫶

Hello, i can be your friend :) tapi i duduk agak jauh la dgn you untuk keluar samaa. Kalau anak i dah besar sikit boleh la nak bawa dia keluar sekali kot 🤣 Nak borak online boleh jee

5mo ago

nak kawan jgk🤣 bosan ler sejak kwin ni smua contact hilg

La awk ajak jln2 bukan suruh dia dukong yg kata berat tu. Nak dekat bersalin lg kne byk jln utk mudahkn bukaan nti. Pujukla dia ckp nk jln sblm bersalin nti pantang duduk rumah lg. kesianla kan

5mo ago

hahwhww kann, biasala lelakii bnyk je alasan bile ajak die kuar, even guna duit kita

I pulak sentiasa ada kat Rumah jer.. Sbb WFH dr dulu lagi... 24 jam kat umah... Masing2 ada kelebihan n kekurangan... Tp percaya lah... Bila dah delivered nnt... Hidup awk takkan sunyi lagi..

Apa kata buat 1 group, tapi make sure group ni non toxic, taknak la ada -ve vibes. yang penting support each other. Ha gittu. Sebab seronok buat kawan online. Hihi

5mo ago

tpi i dh ada group pregnant dahh, maybe klu group kawan ii onlinee pstu mommy pregnant sama ii mesti seronok gitewww!! btw pm laa i +60 11-6174 2604

sama lah kita sis, saya dekat rumah ni sorang sorang. takde kawan. suami saye kerja, kadang tu rindu mak ayah, kat kg nak tinggal kan husb balik kg tak sampai hati 😢

5mo ago

betulatu 🤣, kita ni housewife smbil pregnant anak first, so enjoy jela moment pregnancy hehe, ada. org nk brcakap online pun dh okay dah

boleh je kawan2...kawan tak semestinya jumpa f2f pun😍dekat whatsapp pn boleh borak panjang..share pengalaman😊

Jauh nyer nak bekawan jmp sembang keluar sama2 sbb sy duduk langkawi. Pun sunyi sepi husband tgh malam br balik.