19 minggu

hi, i pregnant baru 19 mggu tapi kaki dh mula bengkak, normal ke? ??

47 Balas

ada kencing manis ke x? kalau xde.. kebiasaan mcm tula la... tinggi kan kaki je waktu tidor

Saya 19 minggu 6 hari takde rasa apa apa lagi. Cuma bila berus gigi tu ada darah, tu je

kaki sya pun bengkak @21w 😂 nurse suruh sya jgn dri terlalu lama , tdr naikkan kaki.

sya tak boleh brdiri n duduk trlalu lama nnt sakit dkt arie2 sya...adakah normal?

normal tu sis..tapi elakkan bayk bergerak and tido alas tinggi bhgian kaki

3y ago

seeloknya pergi jumpa doktor. sebab 19 minggu masih terlalu awal unt bengkak kaki. Cuba letakkan bantal di kaki masa tidur nanti boleh mengurangkan bengkak tu.

I kaki bengkak masa 18 mnggu lg. Sbb berdiri atau berjalan terlalu lama

kena ltak kaki tu tempat tinggi sikit. macam bantal peluk

hai sy dh 20week , boleh check gender bila ye ? excited sngt ni

3y ago

Dah boleh cek sis

samalah sypun kaki tgan da bengkak.... jari2 tgan kebas

hi nk tnya normal ke 19 minggu dh mula sakit belakang