just mum

i lose my appetite at weeks 10. I don't like eat at all ,Even morning sickness everyday?. my weight now 46 .docter asked me to gain more weight .Any suggestion? #firstbaby

2 Balas

doc bagi sy vitamin B complexe sebab berat turun 2kg. untuk tambah selera makan katanya. 😅

5y ago

i feel you. sebabkan selalu muntah la sy terlalu berjaga makan. risau apa yg sy makan tu akan buat sy muntah. hasilnya berat turun. 😑 husband pun pelik. preggy tapi makin kurus. 😂