Just Mums

Hi. I Just Got Worried Because This Month Is My 6months Pregnancy But My Tummy Seems To Be Not Enlarge What I Meant To Say Is, Not The Same As The Other Momshies When They Are Pregnant MY Tummyd It Seems Its Looks Likes It 4-months. My Question Is, Is It Normal? Thanks

1 Reply

Hi momsh ako po 7 months na nagstart lumaki ung tiyan ko. Kailan po ang sched ng next ultrasound mo? Makikita po dun kung okay ung timbang ni baby.. sabihin mo po sa ob mo lahat ng iyong concerns para sa proper advise.. God bless you and your baby. 😊

5y ago

Thank you po momshie. Next month po ultrasound ko and I will follow nalang po ung suggestion nyu. Mwaa 😊