Jaundice

Hi. I just gave birth to my baby, been a week already. Now im struggling with her jaundice. Any tips?

37 Balas

Anak sy prolonged jaundice sebulan lebih.. Mcm2 cara dr mandi smp la sy minum sengkuang cina semua x jalan.. Org suggest bagi susu kambing pure tp sy x berani nk bg sbb baby usus dia x kuat lg so sy pon beli susu kambing karihome yg khusus tuk baby tu.. Alhamdulillah dr 190 turun jadi 90 dlm seminggu..

5y ago

Hi najwa.. Baby sy mmg akan poo poo tiap hari bila minum fm.. Baby boy kuat nyusu jd sy akan bg fm dlu 1 or 2 oz then terus sbg bagi bf..