Jaundice

Hi. I just gave birth to my baby, been a week already. Now im struggling with her jaundice. Any tips?

37 Balas

baby sy 2bulan jaundis.. sy darah o tapi G6PD normal. mmg buntu cari penawar.. tp dlm tempo brpantang sy x mkn yg brempah2 especially yg ada kunyit serai halia. sy mandi kan anak dgn rebusan daun belimbing buluh pagi dan petang, sy jugak minum susu kambing fresh, dan baby fully breasfeed. alhamdulillah turun sdikit2 tp mmg lmbat tul la.. last kuning 96 masa hari ke50