Jaundice

Hi. I just gave birth to my baby, been a week already. Now im struggling with her jaundice. Any tips?

37 Balas

saya dulu guna green grapes utk kurangkan my first baby nye kuning, perahkan buah tu amik airnya satu sudu 3x kali kasi baby. then i struggle carik spirulina elken yg jenis pil tu bagi 4 satu hari. Thanks Allah, 3hari lepastu turun 5 something kuningnya. Dalam tempoh kuning elakkan makan brg rempah dan panas macam halia tu dulu. bykkan breastfeed ya! Goodluck😘