Jaundice

Hi. I just gave birth to my baby, been a week already. Now im struggling with her jaundice. Any tips?

37 Balas

bagi susu badan dgn kerap.semakin dia kerap berak dan buang air kencing lebih cepat kuning dia turun.tp bergantung juga dengan darah ibu.kalau darah ibu jenis O, memang kebarangkalian untuk turun bacaan kuning mmg lambat.tetap bersabar je mommy.family saya majority darah O, mmg take time nk turunkan bacaan kuning. wlupun dah cuba mcm2 kaedah.

5y ago

boleh jadi sampai sebulan bru sembuh sbb drah o kan mmg lambat sikit nk turun. tp xpe.semoga baby cepat sembuh..don worry kalau lambat k.mmg normal utk ibu daarah o.