Susu formula tuk newborn

Hyee...sye nak tnya Susu Dutch baby okayh ke untuk newborn?...saje standby takut Susu badan xcukup... #anakfirst

2 Balas

kalau boleh sis tanamkan niat utk fully bf anak smpai 2 tahun. kerana susu ibu adalah yg terbaik. in shaa Allah dipermudahkan. sis bykkan mkan makanan yg boleh byk kan susu. rajin buat survey dan baca artikel yg berkaitan. dalam asianparent ada byak tips utk meriahkan susu bdn. selamat mencuba dan semoga dipermudahkan🤲🏻

kene try n error sis . sbb bby dy lain2. ada yg serasi ada yg x . bli yg pek kecik dulu. klau bby ok bru continue bli yg pek besar ..

3y ago

hehe okayh sis..tq...😁