kebas sakit2

hyee mommy2 . sy nak tnya mommy2 adee takk mcm sy pregnant 20w tpii skarng tgn asyik kebas je . diee kebas sakit denyut2 dekat jari . nak2 kalau tido malam . sampai sy xboleh tido sbb sakit denyut2 dekat jari . kalau siang hari . baring jeee cepat jee kebas . mmg cepat je kebas . tpi sbelah kanan je . bahaya tak mcm tuh ? 😩 #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

mmg akan jadi mcm tu. sbb bdn kite ade air, so bile kite tertindih or x bergerak lama air tu akn berkumpul n sebab kn kebas. so doc sye selalu pesan beli strecth ball. bile duduk2 tu genggam lps ball tu.

2y ago

x pon. bila rasa kebas tu kena gerak kn tgn.