Scan jantina

Hyee korang rasa p+kandungan 5 bulan boleh nampak jantina da?

10 Balas

sy baru checkup 2 hari lepas.. 21w.. tanya doc dah boleh nampak tak? dia ckp kalau baby tu tak sembunyikan anu dia..boleh la nampak jelas. mcm sy doc cakap mcm perempuan. tp takut juga dia nak confirmkan. tp baby boy sembunyikan pistol dia.. hehe.. tp hopefully girl la sbb sy dah ada 2 boboiboy😅

2y ago

Sama kes 😂

saya baru ni scan 20w ... baby dok buka luas .. doc kata girl 🫢 happy juga masa tu , siap Tanya comfirm ke doc ? doc kata 99% sbb dia xkepit .. ni dia buka ni 🫢😁 terus Rasa happy sbb anak dua² boy .. mmg menanti girl plk.

ad yg bby msa scan tunjuk.ada dk.sya 5 bulan scan pun xtunjuk gak..doktor ckp tggu 36w scan blik.masa scan 5 bulan alhamdulillah bby sihat cuma nk tau jantina tu dy menyorok..😂

dah boleh sis. kalau usia kandungan 20-24 weeks dah boleh check gender & buat scan details sekali. selalu nya scan details ni include scan gender sekali :)

Sy scan betul2 20minggu di KK, masa doktor nak ukur tulang kaki terus nampak, dia buka. Minggu lps pi swasta scan tp tak nampak sbb ada tali pusat. InsyaAllah ❤️

hye sis.. biasanya 22 weeks mmg dah blh nampak jantina.. sy haritu scan msa 21 weeks 6 days nampk dah jantina bby

boleh dh sis. sy baru 2 hari lps check dh nmpk jantina jelas. sis boleh buat detail scan skali

20weeks to 24weeks adalah masa yg sesuai scan jantina, klau pling lewat pon 28minggu

Sonographer sy ckp 21w keatas (5 bulan) insyaAllah boleh nampak jantina.

boleh