Scan bayi

Hyee semua biasa kandungan berapa bulan yaa boleh tahu jantina bayi

3 Balas

saya tanya nurse kat kk sebaiknya pegi detail scan masa 22w boleh check sekali jantina. kadang2 kalau awal sgt baby taknak tunjuk lg hehe

2y ago

haah betul. cuma ada setengah nak jimat sekali detail scan + gendre kan. sonographer suggest utk detail scan sebaiknya 18-22w sbb baby masih kecil senang nak tgk full detail. kalau nak check gendre asing pun murah jee hehe

17w+ InshaAllah dh tahu

4month++

2y ago

Sy scan masa 18 minggu tak nampak lagi