sakit kepala

Hye all... Sy br 16week.. selama preggy ni sy kerapkali sakit di bahagian kepala..apa petuanya ya utk hilangkan sakit kepala? Dktr just bg paracetamol sbgai tahan sakit tp sy cuba elakkan utk mkn ubt..

1 Balas

minum air suam je sis..klu blh jgn makan ubat2an..klu blh tahan sebaiknya tahan..takut apa2 jd dgn baby

5y ago

Oooh...yaka... Ptot la xmaw lega... Skit kepala brpanjangan ja... Thnks for ur info... Sgt membantu.. 😘saya akan cuba tips awk bg tu..