bengkak gusi

Hye . . Spe prnh alami situasi mcm sy .. Alhamdulillah .. 15w +- hri ni .. Dah 2 hri gusi sy bgkak dan mudah berdarah .. Gosok ggi pn still sakit .. Mlm td kluar drh dr hdung .. Appointment doc 26.11 ni .. Risau jgk . Klau ada mommy yg ada pnglman ..blh kgsi kn .. Trme kasih ..

1 Balas

Sy masuk 6month baru start gusi berdarah n darah hidung. Normal kalau darah sikit2.. Anak first dulu teruk jugak gusi sy, jd hitam n luruh.. Mcm tercabut tu padahal mkn vit tiap hari, mkn buah apa semua 😅 Lepas bersalin terus dh ok. Yg second pregnancy ni ok lah xteruk. Darah sikit2 je..

5y ago

Ouh .. Truk jgak la .. Ok3 ..tq dear