anak kurang minat bf belah kanan

Hye semua...sye nk tnye knape yee ank kurang minat nyusu belah kanan...smpai ngamok2 xnk nyusu belah kanan...kalo bgy belah kiri sungguh2 btol dye nyusu...belah kanan kdng mnum tapi kjb je..dh lpas puting nk bgy blik xnk...ade x yg ade pengalaman mcm sye...?ibu is buntu btol laa..??...ape nk buat yee?x pasti sbb susu kurang ke....hmmmm...pleaseee bntu sye...#firstbaby#bby4buln#bbyboy

1 Balas

Cuba check payudara takut susu tersumbat sbb tu dia menangis sbb tak puas minum belah kanan

5y ago

https://my.theasianparent.com/saluran-susu-tersumbat Baca ni sis 👍🏻