Baby

Hye semua..anak mummy ade tak yang tidur malam sambil merayap..puas nak ambil letak kat sebelah.. sampai nak masuk bawah kosyen?? #5M26D

2 Balas

Hahaha anak saya xmerayap sis.. tapi dia tdo boleh pusing 360 drjh dan kadang2 kaki dia boleh kat atas muka kami 🤣 Satu katil dia boleh kuak lentang, bantal tah ke mana dan sejenis yg tdur tak sedar. Yep. She’s a girl ye mommy2 😂😂 Nk bangunkan pun payah. Terkenangla jgk mcm mn dia skrg sbb first time & baru je 2mggu duduk kt asrama 😆

Hahaha comel. Boleh sendal bantal banyak-banyak for safety.

5y ago

Dah sis..bantal banyak sendal..die panjat bantal tu..smpai ke babanye die pegi😆😆 takut kene hempap je gan baba die ..senyap je..alih2 da hilang kat sebelah