Sakit belakang

Hye saya sekarang 27 minggu, normal ke sakit belakang sebelah kanan sahaja. Kalau baring mengiring sebelah kanan, sakit tak terkata 🥲 Kedudukan sakit seperti di tulang rusuk sebelah kanan, tapi bahagian belakang. Adakah disebabkan saya menampung badan menggunakan kaki sebelah kanan sahaja ketika berdiri? #bantujawab

7 Balas

saya pun mcm sis...bukan setakat sakit blkg..tapi pinggang dan kdg2 bahagian perut...tanya dr..dr kata normal kalau byk sgt mengiring belah yg sama...atau terlalu byk guna anggota belah yg sama... sis cuma regang² kan badan..kurgkn guna belah yf sakit pulak.....saya cuba..ada kurg jugak...pastu ada 1 masa tu sakit sgt2 badan..saya ambik jer sebiji paracetamol...mandi air suam²...lega sikit...