23 weeks pregnancy baby gerak

Hye saya nak tanya , Normal ke dah masuk 23 weeks ni baby kurang gerak? sebab masa 20-22weeks haritu baby kerap betul gerak dengan aktif . Kdg2 sampai terkencing2 . Bila dah masuk 23weeks ni baby kurang nak kick tapi tetap jugak rasa dia kick cumanya lembut jee . Confiuss betul kdg2 tekan2 perut cuma nampak perut jee berdetak . Mohon penceraha #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Balas

saya pun mcm tu jugak. normal je. tpi klau tkde gerak seharian blh pergi hospital trus

2y ago

baikkk terima kasih siss