Mengandung selepas czer

Hye. Saya kat sini cuma nk meluah. Saya baru lapan bulan bersalin czer. Hati saya masih belum redha dapat tahu yang saya pregnant semula. Saya dah doa kat Allah kalau ini yg terbaik bg hati saya redha dan mudahkan segala urusan. Saya tak tau nk bercerita kat sapa2 sbb mostly keliling saya bnyk yg masih ttc sedangkan saya mudah2 je nk pregnant. Bukan x bersyukur cuma saya masih trauma dgn pregnancy lepas masih takut dgn czer yg lepas tapi tuhan bg rezeki yg baru. Saya masih cuba utk berdamai dengan hati sendiri

1 Balas

kalau kata awak mmg da merancang tapi still lekat, rezeki awak ,Allah nak bagi. maybe sbb tau awak mampu . takpa la, fikir positif okay. tau awak tak ready, tapi jgn tak redha sbb takut bila tak redha ,Allah tarik balik rezeki tuh. apa pun jaga diri, kesihatan ,mental emosi smua yaa. inshaAllah awak bole .