Susu Untuk Ibu

Hye salam mommies…nak tanya…susu apa yg sesuai untuk pregnant mom ye? Sekarang sy consume anmum materna. Tapi ramai yg cakap susu ni manis sangat, risau takut gdm plus baby besar. Any suggestion? #pleasehelp #firstmom #firstbaby

7 Balas

betul nurse kk saya pon x bgi saya mnum susu anmum saya pon tgh cari susu yang sesuai tpy tak thu susu apa yg sesuai awak dh jmpe jalan penyelesaian ke?

8mo ago

Belum lagi…sy still minum anmum tapi instead of 2x sehari , saya minum 1x je. And sy kurangkan jgak jumlah scoop susu. Sometimes tu gilir2 minum fresh milk je.