Kuar lendir coklat

Hye nk tnya , 3 hari lpas sya ada bleeding skit pastu dh refer hspital , dktor scan guna muncung itik tu dr ckp mmg xdak masalah apa. Laluan pn xtrbuka , uri smua ok baby pn normal . dr ada bg ubat kuat rahim . Darah mmg dh stop dri blik hspital hrtu .Pastu td sya kencing , ada kuar lendir colour coklat sikit . Bahaya ka ? Sya risau 😌#seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Balas

Sama macam sy, scan baby rahim semua elok. Tapi spotting sampai 3 hari lepastu stop. Doktor suruh repeat scan lps dua minggu. Awk habiskan je ubat doktor bagi, bedrest je and then awk alert dgn bleeding tu. Klu rasa x normal, g jumpa doktor cepat2 ok

2y ago

Smg ibu dgn baby sihat membesar dgn baik sampai melahirkan aminn. Jg n stress, rehattt je ok😊❤️