Suplement tambahan untuk momies

Hye nak tanyaaa , Ada tak sesiapa momies yg ambil supliment ni and start trimester berapa ambil and apa kebaikan vitamin ni ? saja tanya sebab nak tahu . sy harap ada yg sudi membantu saya . Semoga urusan kita dipermudahkan oleh Allah s.w.t #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Suplement tambahan untuk momies
2 Balas

Saya consume supplement ni sejak 1st trimester. Doktor di kpj sarankan & diakui sangat bagus oleh doktor di ppum. Kebaikannnya boleh baca kat belakang botol 😄

2y ago

Yeke siss ? Saya ada beli . Tapi tak makn lg now trimester ke-2 dah . Tapi ada yg cakap kena consume benda ni trimester ke-3 sebab baby akan hyper . Betul kee ? hurmmmm

pnh mkn..pastu doc suro bhenti ..Kalo nak mkn juga tgu 7bln nnt bru mkn..ni utk baby ..otak baby..bimbang mkn awal nnt baby hiper kateny..

2y ago

betul sis saya pon ada gak terbaca baby akn hyper . Itulah sy tanyaaa . Heee thanksyou siss