Berapa bulan

Hye, nak tanya biasa berapa minggu ye scan nak nampak jantina baby

6 Balas

Nk lbih accurate 20 weeks above sis utk gender scan.Ada jugk org yg bertuah awal2 dh doctor dpt tgok jantina.Itu depends dgn posisi kaki baby,klau dia bri kerjasama,senang utk tgok.

1y ago

Tq sis 😘😘

Kalau ada rezeki 15w pun dh blh tgok jantina sbnrnya.. Depends position baby.. Tpi lbih baik 20w cemtu 😄

1y ago

Tqq sis

Better tengok masa buat detail scan sekali. Dalam 20-25week.

12mo ago

Okeybthankyouu tau

saya scan 15w dah nampak jantina. Dr kata chance 70% betul

Biasanya 20w keatas dah boleh tgk jantina

12mo ago

Tqq sis

18 minggu ke atas

1y ago

Tqqqq sis