Duphaston Ubat Kuat Rahim

Hye. Nak tanya, ada sesiapa yang tengah on ubat kuat rahim saat ni? Ada side effects apa-apa tak? Saya on ubat tu sejak 3 hari yang lepas. Rasa pening tu tak da sangat. Tapi start mual dan muntah-muntah. Boleh tahu tak, sampai bila saya kena on ubat ni? Sebab doktor bekalkan 1 kotak tu. Sehari makan 2 kali. #dupaston

6 Balas

Sy pun dr bagi ubat kuat rahim jgk sbb scan dr npk janin dh ke bwh sgt. Sy xd bleeding.hrini dh 8weeks

2y ago

Aamiin.. smoga sis pn sma ya❤️ bykkn rehat jgn lasak2 sgt awl2 preg ni 🤭