katil kayu baby

hye mummy2 semua..nk tanya pendapat mummy okey tak kalau saya beli katil baby sbb ada atas faktor2 yg menentu..sbb ramai cakap membazir je beli..tpi saya nk elakan daripada tertindis baby masa tidur,nk elakan daripada bulu kucing dan anak saudara saya yg terlalu aktif..dy selalu lompat2 saya tkut terkena baby..apa pendapat mumy2 semua#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #First_Baby

6 Balas

sy pon beli je tp bkn jenis kayu.. beli yg jenis travel n bole lipat kalo da xpkai nnt sng simpan 🤗