Baby nak start makan

Hye mummy2... Boleh share tak resepi2 bubur baby untuk 6 bulan..esok baby dah genap 6 bulan..try bagi bubur cmpur susu dulu..selepas tu boleh share tak resepi2 mummy buat untuk baby mummy2 .. #firstbaby #firstmom #bantusharing #ingintahu

4 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

no sugar, no salt. boleh tu bubur campur susu. 👍🏻 and yes, boleh join group happy baby foods malaysia di facebook.

Baca lagi

Search group happy babyfoods malaysia kat fb, byk info dan resepi best2 kat sana, no garam mommy, baby pun baru 6 bulan..

Buat bubur + garam sikit. Kenal kan slow2. Utk 1st 2minggu ni normal klu dia mkn sesuap dua.

Terima kasih mummy2...😊😊