Baby nak start makan

Hye mummy2... Boleh share tak resepi2 bubur baby untuk 6 bulan..esok baby dah genap 6 bulan..try bagi bubur cmpur susu dulu..selepas tu boleh share tak resepi2 mummy buat untuk baby mummy2 .. #firstbaby #firstmom #bantusharing #ingintahu

4 Balas

Search group happy babyfoods malaysia kat fb, byk info dan resepi best2 kat sana, no garam mommy, baby pun baru 6 bulan..

no sugar, no salt. boleh tu bubur campur susu. 👍🏻 and yes, boleh join group happy baby foods malaysia di facebook.

Buat bubur + garam sikit. Kenal kan slow2. Utk 1st 2minggu ni normal klu dia mkn sesuap dua.

Terima kasih mummy2...😊😊