Sakit perut rasa macam nak beranak

Hye mummy nk tnye, saya pregnant ank pertama 26weeks dah. Lps sahur tadi saya minum air kosong mcm biasa tetiba sakit perut yang amat2 mcm nak beranak 😩😩😩😩 Saya boleh katakan rasa mcm sembelit pun ada jugak. Apa koramg buat untuk elak sembelit/sakit perut time berak? Sbb ni first time saya rasa sakit perut nk membuang😭😭 Sblm pregnant oky je berak mcm biasa. . btw mlm smlm i ada minum green tea sbb mengidam and sahur ni i minum milo. Adakah punca air2 tersebut 🤧#seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Balas

lebihkan air kosong setiap hari x kira mengandung ke x mengandung.. mkn sayur hijau bnyk.. mkn buah..