Keluar tanda

Hye mummy doakan saya mudah untuk bersalin anak saya hari ini. Due date 28.01.21 tapi tanda dah keluar 26.01.21 #firstbaby #1stimemom #mintakeikhlasandoanya

19 Balas

due date kita sama esok 28.1.2021, saya pun dah keluar tanda mucus plug brownish malam tadi. takde sakit contraction dan ketuban pun belum pecah lg.

semoga dipermudah kan segalanya dan dapat baby yg sehat dan comey. sya due date lebih sehari dari awak, tp dah beranak pun msa 23/1 😊 .

Semoga di permudahkan semuanya sis.. Due date sama tapi sya blum ada tanda doa kan sya jugak harap dapat sebesalin cepat

3y ago

in shaa allah. aamiin bawa baby becakap

ya Allah Semoga Allah mudahkan urusan akak .Semoga juga selamat semuanyaa ..bytheway tahniah ..

Saya pun sama due date 28/01/21 belum ada tanda lagi tapi ada sakit punggung

Semoga dipermudahkan segalaa urusann Dan selamat semuanya.. amin

semoga dipermudahkan urusan sebelum dan selepas bersalin..aamiin

Alhamdulillah . semoga dipermudahkan urusan sis yee . ❤

3y ago

Semoga dipermudahkan yaa

semoga dpermudahkan urusan puan.doa kan saya juga

semoga dipermudahkan n semua nye selamat..aamiin