Thyroid Hormone Kurang

Hye Mummy, Ada Tak Yang Baby Dia 3 Bulan Hormone Thyroid Kurang?

5 Balas

smlm sy baru checkup.. doc ckp thyroid related dgn early pregnancy.. 😞😔.. tp doc kata baby 3 mth nnt simptom thyroid tu akan hilang.. entahlah... kawan sy ramai yg thyroid...

5y ago

bhya ka tyroid ni??

Bby sy hormone thyroid rendah. Kne continue ubat. Brpe lme nk hilng ye.. Thyroid detect ni?

3d ago

da ada jwpn ke brp lma bole hilang ?kna on ubat smpai bila sya pun ank on ubat bru msk 2 bln dokter call suh amik ubat

how about your baby?? ada tyroid ke?? kna mkn ubat smpi umur brp??

Kalau ad thyroid knpa ya? Jejaskan kandungan ke

🤔🤔🤔